Ervaringen

floral-decor
Een ayurvedische massage van Shaida is een aanrader. Zij gaat heel professioneel en liefdevol te werk in een prettige sfeervolle omgeving. Zij heeft oog voor eventuele pijnklachten en neemt de tijd om de klachten te verlichten door middel van massage technieken.
Sandra
Ik vind de Ayurvedische massage van Shaida keer op keer een bijzonder mooie en fijne ervaring. Zowel fysiek als mentaal kom ik tot rust tijdens de behandeling. Na afloop zit ik weer volledig in mijn eigen kracht en energie. Shaida heeft mij daarnaast goede adviezen gegeven omtrent voeding en supplementen. Ze speelt in op de behoefte van mensen, is betrokken, zonder oordeel en liefdevol. Ik raad de behandeling(en) iedereen aan.
Lizette
Enkele maanden geleden kreeg ik mijn eerste abhyanga massage bij Shaida, en sinds die tijd kom ik met regelmaat bij haar terug. Shaida is een kundige en liefdevolle persoon die heel intuitief te werk gaat. Dat maakte dat ik me vanaf het eerste moment vertrouwd en ontspannen bij haar kon voelen. De ruimte waarin zij werkt ademt net als zijzelf een fijne, open  sfeer,  waarin ik me welkom voel.. Shaida beheerst veel technieken en past die intuitief toe. De behandelingen doen mij steeds veel goed.
Ze werken diep ontspannend en mijn klachten nemen erdoor af.
Inge
Jou ayurvedische massage is mij prima bevallen. Het was heel prettig en de dagen daarna heb ik mij zeer ontspannen gevoeld.
Binnenkort bel ik voor een nieuwe afspraak. Ik zal jou zeker aanbevelen bij mij vrienden en kennissen.
Carmen
Met enige regelmaat laat ik me door Shaida masseren. Shaida heeft een eigen unieke stijl die ze combineert met spiritualiteit, wat zeer prettig is. Een behandeling van haar is fijn voor lichaam en geest.
Een aanrader voor iedereen.
Shielta
Sinds enige tijd ben ik onder behandeling bij Shaida vanwege oorsuizen en dit is aanzienlijk afgenomen.
Al vrij snel merkte ik resultaat doormiddel van een ander eetpatroon, neusdruppels en nekmassage.
Daarnaast is Shaida een kundig en open persoon, die je op je gemak stelt. Ik ben erg blij dat ze mij kan helpen met deze vervelende klacht.
Jasmijn
Ik ben heel tevreden over mijn behandeling.

De ABHYANGA massage is zeker aan te raden en werkt ontzettend ontspannend en stress verlagend.

Shaida is een prettige Ayurvedische therapeut met veel mensen kennis.

Ik kan het aan iedereen aanraden.
Maikel
Shaida is een professionele therapeute met goede kennis van de Ayurveda. Na haar behandeling voel ik me altijd weer als herboren en zijn mijn klachten duidelijk verminderd. Met alle zorg en aandacht voert ze haar behandelingen uit. Een echte aanrader en een super lief mens.
Geeta