Algemene voorwaarden

Heal your life with love
Contact opnemen

Algemene bepalingen

Afspraken Consulten en/of behandelingen vinden uitsluitend op afspraak plaats en worden in overleg met de cliënt ingepland.   

Een praktijkafspraak, een consult en/of behandeling is tot 24 uur van te voren kosteloos te annuleren. Hierna worden de kosten van het consult of de behandeling voor 100% in rekening gebracht. 

Isha Life Balance is niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal of verlies van persoonlijke bezittingen van de cliënt. 

De cliënt dient in geval van menstruatie, zwangerschap, gebruik van medicijnen, en wijzigingen in gebruik ervan, voor de behandeling of afspraak door te geven. 

Indien de cliënt minderjarig is, dan is altijd toestemming nodig van de ouder of verzorger voor het uitvoeren van het behandelplan. 

In geval van overmacht houdt Isha Life Balance zich te allen tijde het recht voor om de afgesproken behandeling te annuleren of op te verplaatsen naar een andere datum en tijd. 

Isha Life Balance is niet aansprakelijk voor enige vorm van letsel en andere (blijvende) schade van lichamelijke dan wel psychische aard. Het ontvangen van een behandeling is dan ook geheel op eigen risico van de cliënt.

Chat openen
Waar kan ik je mee helpen?