Recensies

Heal your life with love
Bel voor een kennismaking
“De behandelingen en intuïtieve consulten van Shaida zijn transformerend. Met haar lichte energie geeft ze ayurvedische behandelingen die lang en diep doorwerken. Bovendien zorgen ze voor een heerlijke ontspanning. De intuïtieve consulten zijn ‘spot on’ zuiver en krachtig. Heel behulpzaam in mijn persoonlijke en zakelijke leven”.
Jessica van der Ende

“Ik ben vanaf de eerste behandeling met een super tevreden gevoel naar huis gegaan. Hetgeen wat ik mee heb gekregen van Shaida zowel in het consult of de massage heeft mij goed gedaan en ik werk hierdoor ook aan mij zelf. Want ik kan geen zoete vruchten willen en zelf aan de zijlijn blijven zitten, niets gaat van zelf. Ik koester het geen wat ik mee krijgt van Shaida en ga ermee aan de slag en in de loop der jaren heeft het zeker zoete vruchten afgeworpen.”.
Henriette Dors

“Na al lang bij Shaida voor massages te komen en daardoor vertrouwen gekregen te hebben in haar vermogen helder te voelen en waar te nemen, heb ik ook een consult bij haar gedaan. Ik was verrast door alles wat ze mij doorgaf. Dat was heel raak en gaf herkenning. Het consult heeft me goede inzichten gegeven en richting voor mijn levensweg”.
Inge Karel

“Voor mij zijn de Ayurvedische massages van Shaida meer dan alleen rust en ruimte die ik kan geven aan mijn lichaam en geest. Shaida werkt op een gestaagd tempo met elk deel van je lichaam, waar zij steeds op zoek gaat naar wat goed voelt voor jou. De massages zijn zacht, vloeiend en stevig op de plekken waar het nodig is”.
Sendy

“Ik heb enorm veel informatie gehad van Shaida m.b.t. mijn dosha’s. Zij nam de tijd om alles haarfijn uit te leggen. Na het consult is zij voor mij aan de slag gegaan en heeft hij zij een behandelplan opgesteld gericht op een nieuwe leefstijl en voeding. De resultaten zijn bewonderingswaardig! Shaida is naast een echte power-vrouw die haar vak perfect verstaat ook een zeer amaibel persoon. Ik zou ayurvedische behandelingen bij haar aan een ieder aanraden”.
R. Ghisaidoobe

“Naar alle tevredenheid ben ik nu al vaker gemasseerd en geïnspireerd door Shaida. Een professional die vol bezieling haar beroep uitoefent. De probleemgebieden worden goed aangepakt en er is aandacht voor voeding, reiniging en ontspanning. Inmiddels is mijn dochter ook al een paar keer behandeld voor schouderpijn. Wij zijn erg tevreden”!
Monique Lachmansingh

“Ik heb regelmatig heerlijke ayurvedische massages gehad. Ik kon me voorheen heel moeilijk ontspannen. Shaida steunt en motiveert je door de hele sessie heen.Ze vraagt altijd om feedback hoe je het hebt ervaren en ook geeft zij je tools mee voor hoe je het kunt onderhouden thuis, bijvoorbeeld met je voedingspatroon”.
Wahida Ashraf

“De ayurvedische massages van Shaida zijn heel fijn. Heerlijk ontspannen in een sfeervolle ruimte. Shaida neemt de tijd voor je en stelt je op je gemak. Na de behandeling nog even nagenieten met een kopje thee en eventuele tips van Shai. Een weldaad voor body en mind”.
Sandra

De zuivere verbinding waarmee Shaida datgene wat ze mag horen en zien voor mij, aan me aanreikt, is zo ontroerend mooi.
Terwijl ik naar haar luister, hoor en voel ik de woorden, in mijn lichaam en resoneert mijn ziel. In deze sessies maakt ze mijn eigen-wijsheid wakker, alsof er zacht en liefdevol een stoflaag wordt weggeblazen en gepoetst en sluiers worden weggetrokken.
De sessies die ik heb mogen ontvangen van Shaida hebben me diep geraakt. Dat wat zij uit mag spreken en ook energetisch door mag stralen, voelt als het uitpakken van het mooiste lievelingscadeau. Omdat het mij laat ont-dekken wie ik werkelijk ben.

Inge

“Lieve Shaida, wat een geweldige ervaring heb ik mogen meemaken vandaag bij jou in de praktijk. Je doet je werk geweldig en heb me echt ontspannen mogen voelen. Je hebt echt magische handen en je bent zelf ook een pracht van een vrouw. Je zal me vaker zien. Kortom een zeer tevreden klant van je.

Stephanie

Chat openen
Waar kan ik je mee helpen?