Behandelingen

Heal your life with love
Maak een afspraak

Anamnese/intakegesprek

Alvorens een traject of een behandeling van start gaat, kan er een intake plaatsvinden. Tijdens het intakegesprek komen vragen aan bod over o.a. dagelijkse leefstijl, voedingspatronen, geluksgevoel en welke factoren jou uit balans halen. Ook vindt er een polsdiagnose plaats, zodat dieper gevoeld kan worden in de onbalans en de natuurlijke constitutie.

Behandelplan & Vervolgconsulten

Ik maak een behandelplan op maat. Na een goed beeld te hebben verkregen via een vragenlijst, met behulp van het achtvoudig onderzoek, waaronder de tong – en polsdiagnose, geef ik advies in de vorm van een behandelplan in voeding, leefstijl, eventuele behandelingen en ayurvedische voedingssupplementen.

Er kan behoefte ontstaan om dieper in te gaan op terugkerende patronen met betrekking tot bijvoorbeeld voeding of leefstsijl/mindset. Deze kunnen we tijdens een vervolgconsult bespreken met als doel nog dieper inzicht te krijgen in jezelf.  

Overzicht behandelingen

Abhyanga

Een volledige lichaamsmassage met krachtige ayurvedische kruidenolieen. Deze massage heeft een heilzame werking.

Pinda Sweda

Dit is een  therapievorm waarbij gewerkt wordt met speciale warme kruidenstempels. Het heeft een positieve werking bij pijnlijke gewrichten en spieren,

Shiro Abhyanga

Reduceer stress/spanning met deze Hoofd, nek en schouderbehandeling. Een effectieve behandeling die positieve doorwerking heeft op het lichaam.

Nasya Behandeling

Met behulp van speciale ayurvedische neusdruppels kunnen klachten zoals chronische verkoudheid, verstopte neus, bijholte – en voorhoofdholte ontsteking en allergieën worden behandeld. 

Netra Behandelingen

Dit is een therapievorm met (medicinale) ghee (geklaarde boter) speciaal voor de ogen. Deze oogbehandeling werkt ontspannend en reinigend voor de ogen.

Shirodhara

De continue warme stroom van olie op het derde oog/ voorhoofd zet het lichaam aan om afvalstoffen af te voeren en af te scheiden, zuivert de gedachten en helpt om onrust los te laten. 

Marma therapie

De behandeling richt zich op de marmapunten en geeft verlichting aan deze gebieden. Blokkades worden losgemaakt door subtiele aanraking op de marma’s.

Rugmassage (Tibetaans)

Zowel de marmapunten (energiepunten) van de rug als de wervelkolom worden behandeld met speciale technieken met als doel spanning weg te nemen in de rug en het lichaam te doen laten ontzuren.

Intuïtieve consulten

Al jaren geef ik intuïtieve consulten. Deze vinden plaats op locatie of in mijn praktijk. Tijdens deze consulten stem ik helemaal af op de energie en op wat ik mag doorgeven in het moment.

Chat openen
Waar kan ik je mee helpen?